• تاریخ انتشار : // - 12:01
  • تعداد بازدید خبر : 65
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

بازرس کل استان گیلان: شفاف سازی، مطالبه‌گری و پرسش‌گری رسالت واقعی رسانه است

بازرس کل استان گیلان در جمع اعضای بسیج رسانه مرکز استان از نقش و تلاش رسانه‌های استان تقدیر کرد.

به گزارش روابط عمومی بازرسی کل استان گیلان ، احمد آقایی بازرس‌کل استان گیلان در نشست مطالبه‌گری با جریان رسانه‌ای سراسری و اعضای هیات اندیشه‌ورز بسیج رسانه مرکز استان با اشاره به در دستورکار قرار دادن دو راهبرد عدالت‌محوری و رضایت‌مندی مردم در چارچوب مطالبه‌گری‌های قانونی، افزود: به دلیل وجه مشترک میان بازرسی و رسانه‌ها در امر مطالبه‌گری این دو راهبرد جزء رسالت شما اصحاب رسانه نیز هست.

وی با تاکید بر اینکه در کار رسانه باید شفافیت، مطالبه‌گری و پرسش‌گری را جامه عمل بپوشاند، بیان کرد: نهاد مقدس بسیج از یادگارهای امام عزیز(ره) است و کار و رسالت بسیج که همه شما از اعضای آن هستید بی‌شک تلاش برای جامعه و گسترش عدالت است.

بازرس‌کل استان گیلان با تقدیر از نقش و تلاش‌های رسانه‌های استان متذکر شد: رسانه به لحاظ ساختار و شفاف‌سازی‌ها و مطالبه‌گری قابل احترام است و تفکر و اندیشه بسیجی به همراه کار رسانه‌ای و عدالت‌محوری در جامعه قداست بالایی دارد.

وی گفت: بسیج یک تفکر و اندیشه در جهت رضایت مردم است و وجود بسیج به جامعه آرامش می‌دهد و نقش نیروهای بسیج در جنگ تحمیلی و سایر زمینه‌ها نقش ارزنده است.

آقایی با عنوان اینکه رسانه زبان گویایی جامعه و افکار عمومی است، یاد آور شد: بسیجی، زیبا سئوال می‌کند و مدیران باید در چرخه شفاف‌سازی و جهاد تبیین پاسخ‌ها را شفاف و زیبا بدهند.

وی افزود: امیر مومنان علی(ع) می‎فرمایند، من مسئولیت‌پذیر و شفاف هستم و این دو ویژگی در مسیر بسط عدالت‌گستری است و این تفکر و منش باید سرلوحه کار، عمل و الگوی مدیران فعلی در سطوح کشوری و استانی باشد. مدیران باید میز را به عنوان امانت و خدمت بی‌منت برای مردم بدانند و رضایت مردم و عدالت‌محوری اساس کارشان باشد.

وی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: ما بر اساس برنامه‌های ملی و استانی بدون تساهل و تسامح تحت حمایت‌های مردم ورود می‌کنیم و تکلیف داریم با نظارت دقیق بر همه مدیران، عملکردها را مورد رصد و ارزیابی قرار دهیم.

آقایی در حوزه سلامت با اشاره به اهمیت این جایگاه مهم عنوان کرد: الحمدالله کادر سلامت ما تلاش بسیار دارند و آن گروه اندک که احیانا نا اهلی‌هایی دارند، رسانه و و ما عرصه را بر آن‌ها تنگ می‌کنیم.

وی همچنین گفت: در موضوع پروژه‌های نیمه تمام استان گیلان در مدت 70 روز مسئولیت ورود کرده‌ایم و این امور را پیگیری خواهیم کرد و از آنجا که حفظ انفال از وظایف ذاتی سازمان به شمار می‌رود، با مسئولیت‌پذیری تمام از هر گونه تخریب جنگل، محیط زیست، رودخانه‌ها، شن و ماسه به کمک رسانه‌ها ایستادگی و مقابله خواهیم کرد.

بازرس کل استان گیلان در ادامه افزود: کار در رسانه شغل نیست و یک رسالت و رسالت انبیاء است و با سعه صدر و گذشت با مسائل برخورد شود و از هر گونه خشم و فضاسازی پرهیز گردد.

کلمات کلیدی
فرزانه سادات سجادی
تهیه کننده:

فرزانه سادات سجادی

تصاویر

 -  -  -